Solidaritat

El Banc dels Aliments necessita voluntaris per al Gran Recapte 2015

L'entitat fa una crida per trobar voluntaris per Blanes, Lloret de Mar, Figueres, Calonge, Banyoles, Ripoll i Girona, entre altres municipis

02.11.2015 | 10:39

El Banc dels Aliments de les Comarques de Girona fa una crida per aconseguir  tots els voluntaris necessaris per cobrir els més de 300 punts de recollida de menjar que hi haurà a les comarques gironines durant el Gran Recapte 2015 que se celebrarà els dies 27 i 28 de novembre a tot Catalunya.

Tot i que en aquest moments ja s'han registrat uns 2.800 voluntaris dels prop de 4.000 que es necessiten a les comarques gironines, encara en falten per cobrir torns als establiments comercials de diferents poblacions.

On calen més voluntaris és a alguns municipis de la Costa Brava com Blanes, Lloret de Mar i Calonge. Però també a poblacions de l'interior com Girona, Figueres,  Banyoles, Ripoll i Sant Joan de les Abadesses.  En general es tracta de municipis on hi ha més establiments comercials que participen en aquesta campanya de recollida d'aliments.

La manera més senzilla per fer-se voluntari és donar-se d'alta al seu web, des d'on es pot triar el lloc i l'horari més convenient. Només cal tenir més de 15 anys i disposar d'un mínim de 3 o 4 hores, ja sigui el divendres 27 o el dissabte 28, per participar en algun dels torns de les botigues del barri de cadascú.

El Gran Recapte és una campanya que organitzen per setè any consecutiu els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya amb l'objectiu d'apel·lar a la solidaritat dels ciutadans per poder donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades. El que més es necessita en aquests moments és oli, llet, llegums cuits (millor que secs) i conserves de peix i carn.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema