La sala d'exposicions del Consell Comarca de l'Alt Empordà ha acollit el lliurament dels premis de la vintena edició del Concurs de Fotografia del Patrimoni, organitzat per aquesta institució i que enguany ha tingut com a temàtica els fars de la comarca. En total s´han presentat al concurs 51 fotografies.

A l'acte de lliurament hi van assistir el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, els vicepresident Montse Mindan i Joaquim Felip i els consellers comarcals Sònia Martínez i Alfons Vila, que eren membres del jurat, entre altres.

El primer premi l'ha guanyat José Antonio Fernández de Castro, per la fotografia "Reflex", del far de S'Arenella. Dotat amb 400 euros i trofeu.

El segon premi l'ha obtingut Alvaro Villoria per la fotografia "Avís de tempesta", del far de S'Arenella. Dotat amb 200 euros i trofeu.

Núria Sors s'ha emportat el tercer guardó amb la fotografia "Far de Roses". Dotat amb 100 euros i trofeu.

L'exposició de totes les fotografies participants es podrà visitar fins al 26 de novembre durant l'horari habitual d'obertura al públic de les oficines del Consell (de 9 a 14 hores, tots els dies laborables).