L´edició 2015 del Mulla´t, una acció de sensibilització i de solidaritat amb les persones afectades d'esclerosi múltiple, ha recaptat prop de 600 € a Figueres. En total s´han aconseguit 596,36 € entre col·laboracions i material del Mulla´t venut, una quantitat que es va tancar el passat divendres i que ja ha estat ingressada al compte de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Enguany el Mulla´t es va celebrar el passat 12 juliol i va comptar amb la participació d´unes 170 persones que es van mullar per l´esclerosi múltiple a la Piscina Municipal de Figueres. Entre tots els participants que van nedar en solidaritat amb les persones que conviuen amb aquesta malaltia van fer un total de 6.950 m.

Aquesta campanya es va iniciar l'any 1994 i des d´aleshores s´ha convertit en un acte de reconeixement ciutadà envers una malaltia, que pels seus símptomes i les seves formes molt variables, molts cops és invisible. El Mulla´t té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades i donar suport a la recerca de l'esclerosi múltiple.

La Piscina Municipal de Figueres fa molts anys que s'hi adhereix i aquesta edició no va ser una excepció. Durant la jornada es va vendre material del Mulla't i es va donar un diploma acreditatiu a tots els participants.

A les 12.00 h del migdia, els participants, juntament amb l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, el tinent d'alcalde, Pere Casellas, el regidor d'Esports, César Barrenchea i també el campió d'Espanya d'aigües obertes, Héctor Ruiz, van mostrar la seva part més solidària tirant-se a l'aigua simultàniament per ajudar a batre un record juntament amb les més de 600 piscines que col·laboren en aquesta iniciativa.