Després de l'èxit de la prova pilot de l'any passat, el Consell Municipal de la Gent Gran de l'Ajuntament de Figueres, la càtedra de promoció de la salut de la Universitat de Girona i el Casal de la Gent Gran de Figueres repeteixen el programa "Espais de trobada intergeneracionals a la universitat".

Aquest programa, que compta amb la col·laboració de la Facultat d´Infermeria i l´àrea de serveis socials de l´Ajuntament de Figueres i en el qual participen una trentena de persones majors de seixanta anys, vol apropar la universitat a les persones grans i treballar el concepte d'envelliment actiu des d'un enfocament positiu de la salut. S'organitzen espais de coneixement centrats en temes de salut rellevants per a les persones grans i es crea un intercanvi i debat intergeneracional entre aquest col·lectiu de gent gran i joves estudiants.

Enguany, la primera activitat serà el proper 28 d'octubre a partir de les 11.30 h a la Facultat d'Infermeria de la UdG amb la xerrada "La salut al llarg de la història", a càrrec del sr. Jordi Doltra. Posteriorment es farà un dinar a la mateixa facultat i a la tarda, aprofitant que són les Fires de Sants Narcís, es realitzarà alguna activitat. En el programa adjunt trobareu la resta d'activitats previstes.