Aquest dimecres, 14 d'octubre, s'obre el cicle de tallers de sis sessions cadascun pensats perquè els pares i mares puguin reflexionar i intercanviar vivències sobre l'educació dels seus fills i filles. El programa 'Créixer en família', que és obert a tothom i és gratuït, l'ofereix el Departament de Benestar i Família i les sessions estan guiades per un professional expert en dinàmiques familiars, el qual donarà eines als assistents per a la criança positiva.

En aquest cicle de tallers, s'hi tracten temàtiques com l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l´entorn i el paper educatiu de l'escola. També s'ofereix un espai de suport en línia.

Aquest curs, la regidora d'Educació de l´Ajuntament de Figueres, Mar Casas, i els representants de les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres educatius de la ciutat han considerat que el cicle que s'ha d´oferir als pares i mares de Figueres és el corresponent a fills que es troben en la franja d'edat 6 a 12 anys.

Lloc, dates i horari

Les classes es desenvoluparan a La Cate de Figueres els dies 14, 21 i 28 d'octubre i els dies 4, 11 i 18 de novembre. L'horari és el mateix per als sis dies: de 20.30 hores a 22.30 hores.

Aquests són els títols i l'ordre de les sessions:

1. El respecte i la confiança ens permeten equivocar-nos!

2. Fills autònoms, no obedients!

3. Conflictes i responsabilitats.

4. Tal faràs, tal educaràs.

5. No s´aprèn només a l´escola!

6. Monogràfic sobre un tema triat per les famílies participants d´entre diverses propostes.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon dels serveis administratius de l´Àrea de Serveis a les Persones de l´Ajuntament de Figueres 972 03 23 33.