La gent solidària de la comarca de l'Alt Empordà i de la demarcació de Girona no falla mai quan se la necessita. I un cop més ho ha pogut constatar la Fundació Roses contra el Càncer, durant el sopar benèfic a l'Hotel Almadraba Park, i que enguany ha tingut com a novetat gastronòmica un menú elaborat, a banda del xef de l'hotel, pel restaurant Compartir de Cadaqués.

Professionals del tots els àmbits i sectors empresarials, així com metges, polítics, esportistes, cuiners, notaris i representants de la societat civil en general, fins arribar a prop de 200 comensals, s'han donat cita en el marc d'un sopar per ajudar a la Fundació Roses contra el Càncer en la seva tasca de combatre la malaltia ajudant els malalts de càncer i les seves famílies.

Tots els comensals ho han fet abonant el tiquet del sopar, d'altres fent el donatiu sense assistir a l'àpat a través de la 'Fila 0'. A més, entitats i empreses també han volgut contribuir en la causa com és el cas del Club Rotary Roses-Empuriabrava, que ha fet un donatiu de 600 €, o l'Ordre International des Anysetiers, que ha fet una aportació de 500 €. Cal assenyalar, a més, que, el 24 d´octubre, durant la celebració de la '4ème Chapitre Magistral' al Castell de Peralada, farà un altre donatiu, igual que ja ho va fer a l'Associació Tramuntanets, que l'any passat va ser de 2.500 €.

Destacar que en el sopar s'ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; el regidor d'Economia, Hisenda, i Benestar Social, Marc Danès; el director assistencial de l'ICO Girona, Francesc Soler; el Cap d'Oncologia Mèdica de l'ICO Girona, el doctor Joan Brunet; el Cap de Ginecologia de l'Hospital Trueta de Girona, el doctor Joan Meléndez; el director del Centre Sociosanitari Bernat Jaume de Figueres, el doctor Arcadi Boixadera, el Cap del Servei d'Anestesiologia i Clínica del Dolor de l'Hospital de Figueres, el doctor Pere Casanovas; el director de l'EAP Roses, el doctor Manel Espinet, i el director del Servei d'Atenció Primària Girona Nord, el doctor Francesc German.

Durant la vetllada es va sortejar un Viatge a Lanzarote per 7 nits a mitja pensió, amb la col·laboració de Viatge Viñolas; un regal de Multiópticas Roses, i un quadre de Rosor Jaén. En aquest sopar benèfic també han col·laborat Almadraba Park, Restaurant Compartir Cadaqués, Perelada, Juvé & Camps, Òpera, Gràfiques Empordà, Flors Mateu i Viladeroses.cat.