Trobada benèfica

Més de 200 persones al Sopar Solidari de Roses Contra el Càncer

L'entitat va recollir donatius a partir dels tqiuets i una 'Fila 0'

06.10.2015 | 16:47
Sopar Solidari de Roses Contra el Càncer

La gent de Girona, la gent solidària de la comarca de l'Alt Empordà i la demarcació de Girona no falla mai quan se la necessita. I un any més es va poder comprovar el passat dissabte 2 d'octubre durant el sopar benèfic a favor de la Fundació Roses contra el Càncer que es va celebrar, com ja és tradicional, a l'Hotel Almadraba Park, i que tenia enguany com a novetat gastronòmica que el menú va ser elaborat, a banda del xef de l'hotel, pel restaurant Compartir de Cadaqués

Professionals del tots els àmbits i sectors empresarials, així com metges, polítics, esportistes, cuiners, notaris i la societat civil en general, fins arribar a prop de 200 comensals, es van donar cita en el marc d'un sopar per ajudar a la Fundació Roses contra el Càncer en la seva tasca de combatre la malaltia ajudant als malalts de càncer i les seves famílies.

Tots els comensals ho van fer abonant el tiquet del sopar, d'altres fent el donatiu sense assistir a l'àpat a través de la 'Fila 0'. A més entitats i empreses també van voler contribuir a la causa com és el cas del Club Rotary Roses-Empuriabrava, que va fer un donatiu de 600 €, o l'Ordre International des Anysetiers, que va fer una altre de 500 €, assenyalant a més que, el 24 d'octubre, durant la celebració de la 4ème Chapitre Magistral al Castell de Peralada, faran un altre donatiu, a l'igual que a l'Associació Tramuntanets, que l'any passat va ser de 2.500 €.

Destacar que es va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; el regidor d'Economia, Hisenda, i Benestar Social, Marc Danès; el director assistencial de l'ICO Girona, Francesc Soler; el Cap d'oncologia mèdica de l'ICO Girona, Dr. Joan Brunet; el Cap de Ginecologia de l'Hospital Trueta, Dr. Joan Meléndez; el director del Centre Sociosanitari Bernat Jaume, el Dr. Arcadi Boixadera; el Cap del Servei d'Anestesiologia i Clínica del Dolor de l'Hospital de Figueres, el Dr. Pere Casanovas; el director EAP Roses, Dr. Manel Espinet; i el director del Servei d'Atenció Primària Girona Nord, el Dr. Francesc German.

Durant la vetllada es va sortejar un Viatge a Lanzarote per 7 nits a mitja pensió, ambla col·laboració de Viatge Viñolas, un regal de Multiópticas Roses i un quadre de Rosor Jaén.
Cal destacar que en aquest sopar benèfic també van col·laborar: Almadraba Park, Restaurant Compartir Cadaqués, Perelada, Juvé & Camps, Òpera, Gràfiques Empordà, Flors Mateu i Viladeroses.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema