Aquest diumenge 4 d'octubre a la catedral, el bisbe de Girona ha ordenat nou prevere de la diòcesi Jordi Pla, que fins ara ha exercit de diaca al servei de diferents parròquies de l'Alt Empordà, segons informa el Bisbat.

A la celebració d'ordenació hi han assistit nombroses persones vingudes de les diverses parròquies on Mn. Jordi Pla ha exercit els darres anys el seu servei i el seu ministeri. Jordi Pla és filòleg, professor de català al llarg de molts anys i una persona molt vinculada a l'àmbit social i cultural de Figueres, on també ha impulsat una iniciativa vinculada a l'atri dels gentils.

Mossèn Jordi Pla ha estat nomenat rector de Vilafant i vicari d'Avinyonet de Puigventós, Cistella, Vilanant, Vilaritg i Santa Llogaia d'Àlguema. També serà vicari col·laborador d'altres paròquies de l'Arxiprestat de l'Alt Empordà Interior.

Acompanyat d'una quarentena de preveres i diaques, el nou prevere ha expressat unes paraules d'agraïment i ha recordat que "l'amor de Déu se serveix de tots nosaltres, segons cada carisme i cada ministeri, per transparentar-lo allà on ens trobem".