L'Ajuntament de l'Escala va fer entrega ahir a l'ONGde la població Un petit pas i el projecte L'Escala-Senegal-Rwanda, de 656,56 euros recaptats durant la Festa de la Sal. Els diners es destinaran als projectes d'escolarització d'infants al carrer en què treballen.

Els diners es van recollir a través de l'acció «Candeles solidàries». Els organitzadors de la Festa de la Sal venien candeles durant la celebació perquè les persones que assistien a l'esdeveniment participessin encenent-les per donar la benvinguda als vaixells de vela llatina. L'activitat es va portar a terme cap al tard per donar més espectacularitat.

Els diners recollits són els que ara l'alcalde, Víctor Puga, ha entregat a l'ONG. «Ens agrada molt poder ajudar entitats solidàries que estan fent una gran feina i una vegada més l'Escala pot demostrar la seva solidaritat», ha dit l'alcalde. Ha recordat que la fórmula s'ha fet servir en altres ocasions com l'euro solidari que es paga amb les inscripcions a la Marató d'Empúries. Per Puga, «aquesta és una bona fórmula, que estaria bé poder-la anar estenent a altres activitats que porten molta gent al municipi».