L'expectació per conèixer les noves tendències d'aquesta tardor hivern de la mà de diferents cases comercials de Figueres va fer que la Rambla s'omplís de gent dissabte passat, en la segona edició del Comerç Fashion Day, que va ser tot un èxit "tant per l'assistència de públic com per la satisfacció dels participants, que van poder promocionar el seu producte en dues desfilades plenes de gent" apunta Àngels Llauró, de l'àrea de dinamització de Comerç Figueres.

La Rambla es va omplir amb tallers i inflables i un escenari on van ballar les alumnes del centre de dansa Marta Coll, entre desfilada i desfilada. Inclús, mentre va durar aquest esdeveniment, la personal shopper Roser Collell va assessorar els interessants.

L'edició d'enguany del Comerç Fashion Day va tenir premi i a la mitja part es va fer el sorteig de dos sobres de 500 euros per gastar en els establiments participants entre els clients de les botigues associades a Comerç Figueres per una part i per altra entre els usuaris de la targeta Empordà Card. En el primer cas les afortunades va ser Mireia del Riu, de Pont de Molins, per una compra feta a la botiga Puig Giral i en elsegon cas va guanyar elsegon val Cristina Gràcia, per una compra realitzada a la botiga Escot.