Un bloc a Internet pot ser una eina molt útil com a marca personal. Teresa Beamud Amorós ha plasmat la seva passió per escriure, la fotografia, els viatges, els llibres, la gastronomia i milers de coses més en el seu bloc Y tan flamenca!, a través del qual ha aconseguit convertir-se en una blogger de referència. Aquest dimecres, 9 de setembre, la popular blogger ha estat a Figueres, per participar en el primer Esmorzar Empresarial Empordà de la temporada, que promou la Xarxa d'Emprenedores Competents (XEC).

En aquesta ocasió, la cita ha estat al Restaurant Coordenades de la plaça del Sol i Teresa Beamud Amorós ha desvetllat als assistents quins són els secrets de l'èxit del seu bloc: la constància, la passió, el treball, la dedicació, un estil propi i l'autenticitat.

Teresa Beamud Amorós, nascuda a Barcelona el 1972 és Diplomada en Relacions Publiques a l'Escola Superior de RR.PP de la Universitat de Barcelona i titulada en Anglès per l'Escola Oficial d'Idiomes de Barcelona-Drassanes. Ha realitzat diversos cursos complementaris en Protocol i Etiqueta i parla amb desimboltura el castellà, el català, l'anglès i l'italià. També compta amb un curs de Disseny de Pàgines Web del Centre Estudis Informàtics FORMA’T.

La popular blogger ha treballat (del 1993 a 2003) a la Revista SHOWPress de premsa tècnica líder del sector del show business. En un inici, va desenvolupar tasques de redacció, així com les de comunicació i, durant tres anys, va estar al departament de publicitat. Des del 2004 i fins a l'actualitat treballa a la Facultat de Geologia de la Universitat de Barcelona, en l'àmbit de gestió del Grup de Recerca de Geodinàmica i Anàl·lisi de Conques. A més, ha col·laborat amb l'empresa Gabinete de Cocina, de Mausi Viladomiu, en l'organització de petits actes a Venècia.

Teresa Beamud Amorós va iniciar la seva activitat com a blogger amb el bloc de Life-Style "Y tan flamenca…" en el qual parla de les seves passions: receptes de cuina, decoració de taules, fotografia, viatges, crafting, cosmètica, llibres de cuina, ressenyes de locals i restaurants… Al marge d'allò estrictament professional, ha realitzat nombrosos cursos i tallers de cuina, de fotògrafa i de disseny gràfic.

Potenciar el talent femení

XEC Empordà, la Xarxa d’Emprenedores Competents, amb l'organització d'aquest tipus de propostes divulgatives, pretén donar força i visibilitat a la dona dins del món empresarial i potenciar el talent femení amb clau de competències. Convençudes que l'empresa i el seu entorn necessita de grans dosis d'innovació i de creativitat per tal de canviar i ser molt més dinàmica i competitiva. El seu propòsit és difondre les competències transversals que s'han de treballar en l'àmbit personal com la innovació, la creativitat, la gestió de les emocions i de l’estrès, el lideratge i el treball en equips.