L'Empordà
S'ha celebrat del 8 al 23 d'agost

White Summer tanca la seva edició més creativa i innovadora

Més de 58.000 persones han acudit a la quarta edició d'un certamen que uneix shopping, espectacles i restauració en un lloc magnífic

23.08.2015 | 22:26
Més de 58.000 persones han acudit al White Summer
Més de 58.000 persones han acudit al White Summer

White Summer ha tancat aquest diumenge les seves portes després de setze dies d'intensa activitat. Del 8 al 23 d'agost i de sis de la tarda a una de la matinada, el festival, que es defineix a si mateix com un playground per als més entusiastes, ha ocupat prats i jardins a la masia Mas Gelabert de Serres de Pals.

Els visitants, que han acudit a White Summer per gaudir d'una fusió inèdita entre market creatiu i d'autor, espectacles, activitats i restauració. Grans marques de moda, creadors independents i artesans han compartit espai amb artistes de la talla d'Alfonso Vilallonga o Sol Picó i més de 25 food trucks i els més variats llocs de street food. Tot això, sota una transformadora direcció artística que ha creat una suggerent escenografia i ha propiciat múltiples sinergies entre participants i públic.

Amb aquest èxit de convocatòria, White Summer ha consolidat la seva fórmula d'èxit i s'ha reafirmat com a cita de referència de l'estiu a la Costa Brava. Públic de totes les edats s'ha donat cita en un esdeveniment relaxat i amb molt de caràcter que ha servit de punt de trobada tant per a famílies com per a grups d'amics.

Objectius complerts

El balanç de l'edició és, segons els seus organitzadors, "molt positiu tant per l'afluència de públic com pel nivell dels expositors, convidats i artistes que han participat en aquesta quarta edició".

En paraules de Miryam Cuatrecasasas, directora de White Summer; "Aquesta quarta edició ha estat una grata experiència per a tots, esplèndida i intensa. Tot i les pluges hem gaudit i compartit 16 dies màgics celebrant amb entusiasme, alegria i bellesa l'art de viure ". A més Cuatrecasas afegeix "per al futur veiem que encara ens queda molt per fer, per això gràcies al feedback de visitants i expositors sorgeixen noves idees per a la propera edició WS 2016".

Així doncs, l'organització de White Summer es mostra molt satisfeta per haver complert novament els tres objectius fundacionals del certamen: oferir a turistes i visitants de l'Empordà un espai únic d'oci i shopping, contribuir a la dinamització de la zona mitjançant l'activitat econòmica generada i la promoció dels creadors locals i, finalment, generar valor social revertint el negoci generat a expositors i visitants en un exercici de bé comú.

Nous horitzons

Després d'aquest nou èxit, White Summer, l'open air market, més gran de la Costa Brava, vol seguir evolucionant i desenvolupant la seva filosofia basada en valors com la llibertat creativa, la solidaritat, el respecte, l'ecologia o el bon fer.

Tot això, estrenyent la col·laboració amb empreses que a més de buscar beneficis donen resposta a diferents necessitats de la societat i potenciant el diàleg i les sinèrgies entre shopping, espectacle, gastronomia i art.

Objectius que va més enllà del nombre de visitants o del balanç econòmic i que pretenen consolidar a White Summer com un mercat d'experiències, i un espai per a la interacció, la inspiració i el gaudi. "Sota aquestes premisses s'està preparant ja la cinquena edició de White Summer", han informat els organitzadors a través d'un comunicat..

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema