White Summer ha tancat aquest diumenge les seves portes després de setze dies d'intensa activitat. Del 8 al 23 d'agost i de sis de la tarda a una de la matinada, el festival, que es defineix a si mateix com un playground per als més entusiastes, ha ocupat prats i jardins a la masia Mas Gelabert de Serres de Pals.

Els visitants, que han acudit a White Summer per gaudir d'una fusió inèdita entre market creatiu i d'autor, espectacles, activitats i restauració. Grans marques de moda, creadors independents i artesans han compartit espai amb artistes de la talla d'Alfonso Vilallonga o Sol Picó i més de 25 food trucks i els més variats llocs de street food. Tot això, sota una transformadora direcció artística que ha creat una suggerent escenografia i ha propiciat múltiples sinergies entre participants i públic.

Amb aquest èxit de convocatòria, White Summer ha consolidat la seva fórmula d'èxit i s'ha reafirmat com a cita de referència de l'estiu a la Costa Brava. Públic de totes les edats s'ha donat cita en un esdeveniment relaxat i amb molt de caràcter que ha servit de punt de trobada tant per a famílies com per a grups d'amics.

Objectius complerts

El balanç de l'edició és, segons els seus organitzadors, "molt positiu tant per l'afluència de públic com pel nivell dels expositors, convidats i artistes que han participat en aquesta quarta edició".

En paraules de Miryam Cuatrecasasas, directora de White Summer; "Aquesta quarta edició ha estat una grata experiència per a tots, esplèndida i intensa. Tot i les pluges hem gaudit i compartit 16 dies màgics celebrant amb entusiasme, alegria i bellesa l'art de viure ". A més Cuatrecasas afegeix "per al futur veiem que encara ens queda molt per fer, per això gràcies al feedback de visitants i expositors sorgeixen noves idees per a la propera edició WS 2016".

Així doncs, l'organització de White Summer es mostra molt satisfeta per haver complert novament els tres objectius fundacionals del certamen: oferir a turistes i visitants de l'Empordà un espai únic d'oci i shopping, contribuir a la dinamització de la zona mitjançant l'activitat econòmica generada i la promoció dels creadors locals i, finalment, generar valor social revertint el negoci generat a expositors i visitants en un exercici de bé comú.

Nous horitzons

Després d'aquest nou èxit, White Summer, l'open air market, més gran de la Costa Brava, vol seguir evolucionant i desenvolupant la seva filosofia basada en valors com la llibertat creativa, la solidaritat, el respecte, l'ecologia o el bon fer.

Tot això, estrenyent la col·laboració amb empreses que a més de buscar beneficis donen resposta a diferents necessitats de la societat i potenciant el diàleg i les sinèrgies entre shopping, espectacle, gastronomia i art.

Objectius que va més enllà del nombre de visitants o del balanç econòmic i que pretenen consolidar a White Summer com un mercat d'experiències, i un espai per a la interacció, la inspiració i el gaudi. "Sota aquestes premisses s'està preparant ja la cinquena edició de White Summer", han informat els organitzadors a través d'un comunicat..