Jared Leto és una caixa de sorpreses. L'actor ha estat fotografiat pels carrers de Nova York amb els cabells pintats de verd neó, color característic del Joker, a qui donarà vida a Esquadró Suïcida (Suicide Squad).

Leto ha viatjat fins a la 'Gran Poma' aprofitant una aturada en el rodatge de la cinta, però, sembla que per no perdre la "inspiració" ha decidit sortir al carrer caracteritzat com el seu personatge.

Aquesta no és la primera vegada que Leto es passeja vestit com el Joker en el seu temps lliure. Ja a Toronto, Leto muntava en bici en les seves estones lliures caracteritzat com el dolent de DC. L'actor sembla haver-se obsessionat amb el seu paper, tant que ha decidit posar-se una foto del Joker com a fons de pantalla al seu mòbil.

El seu comportament en el set de rodatge ha estat estrany des del principi i fins i tot els seus companys asseguren que l'actor està una mica obsessionat amb el seu personatge. "Diguem que des que va començar el rodatge no l'he vist sense estar caracteritzat", va comentar Jai Courtney fa un parell de mesos.

Segons ha explicat l'actor, Leto és un home molt treballador i es veu en l'obligació de fer una interpretació que sigui igual o més icònica que la de Heath Ledger (l'últim Joker que vam veure en pantalla), de manera que no descansa ni un moment .

Al costat del Joker de Leto, a Suicide Squad també veurem a Will Smith com a Deathshot; a Margot Robbie com a Harley Quinn; al ja esmentat Jai Courtney, que interpretarà el Capità Boomerang; a Joel Kinnaman, que va substituir a Tom Hardy com Rick Flagg; i a Cara Delevingne, com a La Encantadora.

Per la seva banda Jim Parrack serà Deathstroke, un paper que en principi anava per a Joe Manganiello; Adewale Akinnuoye-Agbaje, que serà Killer Croc, Karen Fukunaga, que donarà vida a Plastique; Ike Barinholtz que interpretarà al doctor Hugo Strange; Viola Davis com Amanda Waller; Adam Beach al paperl de Ravana i Jay Hernandez, que serà Diable. A més entre els dolents, també hi haurà el Batman de Ben Affleck.

Suïcidi Squad arribarà a la gran pantalla el 19 d'agost del 2016, mesos després que, al març, s'estreni Batman v Superman: L'alba de la Justícia. A la cinta, un grup de dolents empresonats pel Govern dels Estats Units es veurà obligat a complir missions secretes d'alt risc per netejar el seu expedient.