El cantautor Javier Krahe ha mort als 71 anys d'edat a casa de Zahara dels Atunes (Cadis) a les 5.00 hores d'aquest diumenge, segons ha anunciat l'artista Pablo Carbonell a través de Twitter.

"No digueu se'ns va ser el millor de tots, malogrose el compliment cantautor, era bo, tenia suaus maneres ... DEP Javier Krahe. Gràcies", ha assenyalat en aquesta xarxa social.

Krahe (Madrid, 1944) ha publicat més de 15 discos i ha participat amb artistes com Joaquín Sabina o Alberto Pérez.

El 2012 va ser jutjat per un delicte d'ofenses als sentiments religiosos pel curt 'Com cuinar un crucifix', del qual va ser absolt per no existir la intenció de "menyscabar, humiliar o ferir els sentiments religiosos", segons l'acte.

Javier Krahe publicar a finals de 2014 un nou disc gravat en 2013 al Café Central de Madrid, el projecte que "menys feina" li hauria costat a la vida, segons ha indicat durant una entrevista concedida a Europa Press.

"Gairebé ni em recordava que havia cantat aquella nit. Per això és un document d'una actuació al Cafè Central, que està amenaçat de tancament i en aquest sentit pot ser un homenatge, encara que no ho vaig pensar així en el seu moment", va assenyalar