La 22a campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' ha recollit uns 303.000 euros bruts per a la investigació d'aquesta malaltia degenerativa gràcies a la participació de 628 piscines d'arreu de Catalunya que han donat els seus beneficis d'aquest diumenge. Segons ha informat a través d'un comunicat la Fundació Esclerosi Múltiple, unes 72.000 persones s'han mullat en alguna de les instal·lacions que s'han sumat a aquesta iniciativa solidària. A l'acte central, que s'ha fet a Barcelona, diverses personalitats han nedat per la causa, entre elles el president de la Generalitat, Artur Mas; el conseller de Salut, Boi Ruiz, i els candidats a la presidència del F.C. Barcelona Toni Freixa i Agustí Benedito.

L'èxit de participació del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' ha fet possible una recaptació de 303.000 euros bruts, que es destinaran als serveis de neurorehabilitació de la Fundació Esclerosi Múltiple i a la inserció laboral de les persones amb discapacitat física. L'esdeveniment ha tingut un gran seguiment a través de les xarxes socials i l'hashtag #Mulla't2015 s'ha convertit en 'trending topic' tant a Catalunya com a Espanya.

L'acte central del Mulla't ha tingut lloc a la piscina del DIR Diagonal de Barcelona, on diverses personalitats destacades del món polític, social i cultural s'han llençat a la piscina i han nedat uns metres per tal de posar el seu granet de sorra en la lluita contra aquesta malaltia.

Una de les novetats de l'edició d'enguany ha estat la presència del gegant Martí de Premià de Mar. Aquest gegant està adaptat perquè les persones amb discapacitat física el puguin portar i ha estat una de les atraccions a la piscina d'enguany on moltes persones amb discapacitat s'han unit a la colla gegantera per provar-lo.

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas; el conseller de Salut, Boi Ruiz; la comissionada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona, Gemma Tarafa; i el regidor d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, Alberto Fernandez Diaz, regidor del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, han estat alguns dels participants en la jornada, a la que també s'hi han sumat els candidats a la presidència del F.C. Barcelona Toni Freixa i Agustí Benedito. Els actors Lloll Bertran, Joan Pera, Jordi Díaz, i els periodistes Xavier Bonastre, Alex Castells i Cristina Cubero també s'han volgut mullar per l'Esclerosi Múltiple. Paral·lelament, a Girona, Tarragona i Lleida també han celebrat el Mulla't amb actes centrals a cada demarcació.