Per a fomentar la seguretat a l´autopista i promoure les aturades i el descans dels conductors de cara a desplaçaments previstos per a aquest estiu, abertis autopistas i Creu Roja han instal·lat una ludoteca a l´àrea de servei d´Empordà a l´AP-7. L´espai, dirigit principalment a nens entre 1 i 5 anys, romandrà obert la majoria dels caps de setmana de juliol i agost (4-5, 11-12 i 25-26 de juliol i 1-2, 15-16 i 29-30 d´agost) i comptarà amb monitors de Creu Roja per a atendre als més petits.

A través de tallers, jocs i altres dinàmiques grupals, que giraran entorn a la seguretat viària, els nens es divertiran i es formaran mentre els pares descansen i aprofiten els serveis de l´àrea de servei Medas, gestionada per Áreas, que compta amb wifi gratis per a tots els clients i una oferta de menjar mediterrani amb carns fetes al moment i productes regionals a la botiga.

La importància d´una conducció segura

En total, abertis autopistas preveu 17 milions de desplaçaments de vehicles lleugers per als mesos de juliol i agost en el recorregut de l´AP-7, amb un increment del 2,8% al tram Montmeló-La Jonquera, i recorda la importància de complir amb els descansos per a fomentar una conducció més segura.

Abertis autopistas alerta als conductors d´aquesta necessitat a través dels 524 panells de missatgeria variable ubicats a les seves autopistes i ofereix alternatives com la ludoteca de l´Empordà per a que els conductors planifiquin les seves parades de manera que el seu viatge sigui més segur.