La segona jornada del I Congrés L'Escola Parla, que s'està celebrant a Figueres de l'1 al 3 de juliol, es tancarà aquest dijous al vespre amb un sopar concert amb valor afegit. El sopar està elaborat i serà servit per l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia de l'Institut Olivar Gran.

I el concert l'amenitzaran conjunts en els quals els integrants són professionals de la docència: Tobias Stein, mestre de l'Escola Josep de Ribot i Olivas de Vilamalla; The Lolita's Sisters, amb les mestres Cherry Lou, Doli D. Do i Mery B. Sweet; Sean Covery & Coldfinger-Dead Flowers, en què un dels membres és Ivan Sáez, professor de l'Institut de Castelló d'Empúries, i Dirty Jobs.

El sopar concert se celebra a l'Institut Olivar Gran, el mateix equipament on aquest 2 de juliol se celebra la Fira d'Entitats Educatives, un espai en què tenen cabuda les entitats ambientals, les associacions, els museus, les biblioteques, les empreses editorials. Aquesta fira, juntament amb una mostra de treballs educatius, constitueixen l'aparador del Congrés L'Escola Parla, que durant tot el dia d'avui i de demà segueix presentant ponències a l'entorn de diferents eixos temàtics relacionats amb l'àmbit de l'ensenyament.