Robyn Lawley és la noia de talla XXL que demostra que es pot ser tota una top sense tenir unes mides de canell. Lawley és la protagonista de la marca Chantelle, tant en els seus dissenys de llenceria com en la línia de bany. Australiana de 25 anys, no té ni un sol complex i porta anys treballant per demostrar que els estàndards de bellesa no tenen per què estar sotmesos a mesures ridícules.

Ella és model de talles grans i també una dona amb corbes orgullosa del seu físic i el seu cos. A les fotografies es pot veure a Robin Lawley posant d'allò més sexy amb dissenys que van dels colors més atrevits i les puntes a altres opcions més sòbries i discretes.

L'australiana, que va néixer als suburbis de Sydney, es va donar a conèixer internacionalment el 2011, quan "Vogue" la va triar per a la seva portada en la seva edició italiana. Després van arribar altres projectes que la van fer pujar més amunt. Ella va ser la protagonista de la línia "Violeta by Mango" i ha estat portada de revistes com "Elle", "Marie Claire" o "Cosmopolitan".

Batejada com la supermodel "talles grans", ha pogut demostrar que es pot triomfar en la moda i protagonitzar qualsevol campanya amb un cos real. Així, en el Nadal de 2012 va ser protagonista de la col·lecció de Ralph Lauren, i el 2013 va protagonitzar un nu a l'exposició "Size does matter" (la talla importa), que va donar la volta al món. "Tinc el cos perfecte per ser una model de talles grans, ni més ni menys perquè sóc de constitució ampla".

En una entrevista al diari "The Guardian", la model va defensar que la bellesa d'una dona no hauria d'estar lligada a la seva primesa o gordura, o la seva falta o presència de corbes. Però el cas és que encara que les campanyes de publicitat sobre paper se la rifen, la passarel·la se li segueix resistint.

El que té clar és que per a ella portar una bona alimentació i cuidar la seva salut és primordial i no vol saber res de les dietes agressives a les que s'han de sotmetre moltes models per trobar el seu lloc en la passarel·la.

"Cuinar i menjar és el millor regal d'aquesta vida i jo vull compartir-ho", explica Lawley, que sol compartir amb els seus seguidors a les xarxes socials els seus primers passos a la cuina. A més, ja ha tancat un acord per publicar el seu primer llibre de receptes.