El passat dissabte 15 de novembre es va celebrar al pavelló municipal d´esports un torneig de futbol sala nocturn per celebrar el dia mundial sense alcohol i per conscienciar a la població que un oci gratuït i saludable encara és possible.

El campionat que va començar a les 22 h i va acabar pels volts de les 2 de la matinada, va comptar amb la participació d´uns 60 "futboleros" repartits en nou equips: Xarxa Convivència Roses, C.E Empuriabrava, Tanger, Empuria i Capità Salami (grup A); i Amazics, Sense nom, PM United i Masnou FC (grup B).

La fase de grup va finalitzar amb el passi a semifinals dels quatre equips rosincs participants. La final la disputaren l´equip del Tanger i els Amazics després d´imposar-se als Sense Nom i a la Xarxa per la Convivència respectivament. La final se la va enduu a la tanda de penals el Tanger després d´un vibrant i intens partit i pròrroga que va finalitzar amb empat a 1.

Cal destacar que el torneig va transcórrer en un ambient de normalitat i convivència màxima entre els participants; únicament lamentar l´acció d´uns brètols que a última hora van rebentar una de les màquines expenedores del pavelló i denunciar que aquest tipus de fets no tenen cabuda dins les activitats que s´organitzen des de l´Àrea d´Esports i l´Àrea de Joventut.