El discjòquei novaiorquès Nickodemus ha dedicat un dels seus recopilatoris mundials a Barcelona. El DJ ha batejat el seu nou disc amb el nom de les festes que organitza mensualment a la capital catalana, 'Turntables On Las Ramblas', inspirades en les seves festes de Nova York, 'Turntables On The Hudson' (TOTH). Una mescla sonora plena de sons llatins, funk, house i global gooves que vol reflectir la diversitat demogràfica i sonora de la ciutat comtal. Aquest nou treball compta amb el so de grups i artistes catalans com La Troba Kung-Fú, Dj Vadim, Dj AndyLoop o Wagner Pa. Nickodemus va decidir exportar els TOTH amb festes a Londres, El Caire, París, Budapest, Lima i el 2012 a Barcelona.

La política musical de 'Turntables on the Hudson' (TOTH) sempre ha estat "funk al màxim i diversió absoluta", és a dir sons urbans com el hip hop, funk, house i soul juntament amb latin, afrobeat o els ritmes balcànics. A banda de tocar en directe, el TOTH també acostuma a barrejar música en viu amb sessions de DJ. L'element rítmic a les sessions s'ha accentuat amb combos de percussió de l'oest de l'Àfrica, grups de samba i batucades i 'metaleres' de Nova Orleans i l'Est d'Europa.

Una mescla que també es fa sentir al disc dedicat a Barcelona que Nickodemus presentarà el 18 d'abril a la Sala El Sol de Madrid i el 19 al Club Ocaña de Barcelona. 'Turntables on las Ramblas' compta amb la bomba de funk colombiana 'Palenque Barcelona' del col·lectiu Los Chicos Altos vs. Palo Q'Sea, la remescla en clau hip hop per l'exveí de Barcelona Dj Vadim del 'Fly Away' de Mariella, la cançó del nou àlbum de Novalima 'Macaco', el contundent 'Toca Flute' de Carlos Barbosa & BlasterJaxx remesclat en clau moombahton pel pioner del gènere DJ Sabo i la reinterpretació del propi Nickodemus de la cúmbia-dub de Flowering Inferno (a.k.a. Quantic).

Però a més, l'àlbum barceloní de Nickodemus també porta la remescla nu-disco i electrobalcànica

del dj de House de NYC Sid Vaga firmada pel productor i DJ valencià Oscar Barila, els col·laboradors de Turntables on the Hudson com Sujinho, el productor i Dj de Nova York i meitat de l'equip Nossa reinventant el tema caló de Nickodemus, 'Los Tarantos', la cançó hip house del veneçolà veí de Barcelona Pablo Sanchez amb la veu del raper de Brooklyn iLLspokinN, el barceloní brasiler Wagner Pa amb la seva clàssica samba 'Na Estrada' i la joia final de La Troba Kung-Fú amb 'Barcelona' remesclada per Toti & AndyLoop.

El disseny gràfic del disc és de l'agitador cultural de Barcelona AndyLoop, que a part d'exportar aquesta mescla d'electrònica fusionada amb la música local per clubs de mig món, és autor junt a Toti Arimany (La Troba Kung-Fú) i Maxey d'alguna de les produccions més exitoses nascudes a Barcelona i publicades als segells Wonderwheel y Turntables.

'Turntables on las Ramblas' és el primer volumen de la sèrie 'City to City, River to River' de 'Turntables on the Hudson' que connectarà a DJ, artistes, músics i públic de ciutats de tot el món. Nickodemus ha editat nou recopilatoris amb desenes de milers de còpies a tot el món.