Encara que són una parella de guapos sembla que les seves actituds deixen molt a desitjar, o, si més no, això és el que van demostrar en la festa dels Premis Marie Claire. Ni el premi que va rebre la model ni el fet d'estar asseguts a la mateixa taula que l'amfitriona van fer que la parella es mostrés propera ni molt menys oberta amb la resta de convidats, amb qui no van intercanviar ni una paraula durant tota la vetallada.

El futbolista i la model van aconseguir cridar l'atenció dels assistents, però no precisament per bé. Distants, tancats i en absolut simpàtics, la parella va anar a la festa dels Premis Marie Claire com si fos tota una obligació i no es van esforçar per relacionar-se amb els altres convidats.

Pel que sembla, la seva actitud va donar molt que parlar, ja que el futbolista ni tan sols va voler fotografiar-se amb cap dels assistents tot i que li ho van demanar i la parella va estar tota la nit apartada sense parlar amb ningú.

Entre xiuxiuejos, petonets i carícies van passar la vetllada gairebé sense aixecar-se de la cadira. Irina ho va haver de fer per recollir el seu premi a la millor top, encara que no va voler fer l'esforç de dir unes paraules en castellà.

Sembla que la parella tampoc va voler relacionar-se amb els altres comensals que eren a la taula. Entre ells hi havia el dissenyador Elie Saab, l'actriu Tilda Swinton o l'amfitriona, Joana Bonet. Segons recull Vanitatis, no van voler entaular conversa amb ningú i van mantenir una actitud molt poc correcta amb la resta dels convidats.

El mòbil també va ser alguna cosa del que la parella va estar molt pendent en tot moment. Quan va acabar la festa, tots dos van fixar les seves mirades en les pantalles dels seus telèfons per evitar fer comentaris a la premsa.