La princesa no ha tingut inconvenients a manifestar la seva devoció pels nens i es tracta d'una cosa que estaria molt a prop de convertir-se en realitat. Als seus interrupcions d'agenda se suma un canvi de vestuari cap a peces molt més folgades, el que ha fet que més d'un mitjà comenci a preguntar-se si la dona del príncep Albert està esperant un fill.

Aquests últims dies, el príncep hereu ha complert amb la seva agenda en solitari i molts es preguntaven el motiu de l'absència de la seva dona. La pròpia Charlene apuntava: "Crec que el que s'espera de mi en un futur proper és que sigui Princesa a temps complet. Però només m'he pres un descans. Crec que, com tothom, necessito un temps per acostumar-m´hi".

L'última vegada que va acudir a un acte públic en companyia del seu marit va ser a principi de novembre, amb motiu del lliurament dels premi 'princesa Gràcia' a Nova York i allà se'ls va veure molt feliços.

Però en la seva última aparició amb motiu del centenari de la Parròquia Sant Martí de Mònaco molts han reparat en l'elecció de vestuari de la princesa. Acostumada a lluir peces que s'ajustaven a la perfecció al seu cos, en aquesta ocasió va triar un ampli vestit color tabac i una jaqueta negra.

Aquest va ser un motiu pel qual molts es van preguntar el perquè de semblant canvi i si el que volia amagar després de la roba era un panxeta prominent pròpia d'una premamà.

I que ja des d'abans de passar per l'altar, Charlene va deixar clar que volia ser mare el més aviat possible, i assegurava: "M'agradaria tenir fills aviat, no vull esperar molt temps per formar la meva pròpia família".