El Passeig de la Fama de la meca del cinema té una nova incorporació. La cantant colombiana ha destapat la seva estrella aquest dimarts i el seu nom quedarà gravat juntament amb altres grans artistes. D'aquesta manera, han volgut premiar una carrera meteòrica i plena d'èxits que ha portat a Shakira a ser una de les grans de la música.

L'artista té un premi més a sumar a la seva àmplia llista de guardons. A partir d'ara el seu nom figura al passeig de la Fama de Hollywood. Concretament ha rebut l'estrella número 2.454 d'aquesta mítica carrer i s'ha convertit en la primera dona colombiana a rebre aquest homenatge.

Visiblement feliç i emocionada, la cantant ha reconegut que tenir una estrella ha estat un presagi que la seva mare va tenir quan era petita. "Quan tenia set anys vaig venir a Los Angeles per primera vegada i recordo que passejava pel Passeig de la Fama i recordo com la meva mare em va dir 'Shaki algun dia tindràs el teu nom aquí gravat', jo crec que si algú hagués escoltat la meva mama dir això hauria pensat que estava delirant", assegurava Shakira.

L'artista no ha volgut deixar passar l'oportunitat de dedicar el seu premi als seus seguidors i en especial a la comunitat llatina que resideix als Estats Units, un col·lectiu amb el qual Shakira sempre ha estat profundament vinculada.

Vull compartir-lo amb vostès per aquest esperit indestructible que ens caracteritza als llatins, aquest esperit que sobrepassa totes les dificultats sempre amb un somriure. Per a vostès és aquesta estrella. Jo crec que tots venim al món amb una estrella, amb un talent i amb un do i després més endavant neixen els somnis", afirmava la cantant.

Juntament amb la colombiana han estat els seus pares, William Mebarak i Nidia Ripoll tot i que el gran absent de l'acte va ser el seu nòvio, el futbolista Gerard Piqué, que no va poder assistir per motius laborals.