Són una de les parelletes més perseguides del món cinematogràfic. Gràcies als seus papers a 'Crepuscle' els hem pogut veure a l'altar i dedicant una multitud de carícies, però ha hagut de ser en la premiere de la seva última pel·lícula on hem pogut ser testimonis de com aquest amor ha saltat de la gran pantalla a la realitat. Sobren les paraules...

Mirades, coquetejos múltiples i alguna que una altra confessió a cau d'orella. Aquestes han estat algunes de les pistes que ens han deixat Robert Pattinson i Kristen Stewart durant la seva última promoció a Los Angeles.

La parelleta dins i fora de la gran pantalla va demostrar que el seu romanç passa una bona època. No són molt aficionats als flaixos en qüestions personals. Però sembla que finalment el seu bonic conte d'amor ha traspassat aquesta barrera colant-se en les retines de tots els presents.

I és que Robert i Kristen ja no amaguen el seu amor. No han passejat de la mà, tampoc s'han fet un petó en públic, però qui necessita veure això si tenim una mirada còmplice com a protagonista?

La prestigiosa cita, que va reunir Robert Pattinson, Kristen Stewart i Taylor Lautner es va donar aquesta setmana a Los Angeles. Concretament davant del Teatre Xinès, on ja descansen les empremta de les seves mans, els seus peus i les seves signatures. Sens dubte l'esdeveniment va tenir una acceptació digna de la saga.

I és que no només vam poder veure a Bella coquetejant davant l'opinió pública amb el seu xicot -en la ficció i en la realitat-, sinó que a més tots van poder ser testimonis de que la jove actriu és molt afectuosa amb el seu company, l'home llop. Entre aquests tres joves es respira complicitat i afecte, d'això no hi ha dubte.