Un any més els celestials angelets de Victoria's Secret es posen els seus looks de platja per anar a la recerca dels paratges més paradisíacs, però això sí, sempre perfectes. En aquesta ocasió, les impressionants models ens deixen clar que aquesta temporada es porten els biquinis d'animal print i, com no podia faltar, ens regalen un altre descuit amb el Photoshop.

Les exuberants models de la coneguda marca de llenceria i roba de bany, Victoria's Secret, ens donen a conèixer les noves tendències per anar amb el look perfecte a la platja durant aquest estiuet, que cada dia està més a prop.

Biquinis d'animal print amb calceta de tira fina o tira ampla i fins i tot amb samarreta per la part de dalt són les propostes que els celestials angelets convertits en salvatges tigresses ens porten per a l'època estival.

Això sí, com a requisit principal, l'escot tipus halter i, sobretot, molt push-up per no passar desapercebudes a les platges més exòtiques. I l'estampat, de lleopard, és clar.

Però Victoria's Secret no només ens porta les últimes tendències en roba de bany sinó que, com és habitual, ens deixa un altre excés amb els retocs digitals. Només cal fixar-nos a la foto de la galeria en què apareix la rossa Candice Swanepoel amb unes espatlles exageradament desenvolupades. ¿Massa gimnàs o excés de Photoshop?.