L'actor i director mexicà Gael García Bernal ha estat pare per segona vegada, pel naixement de la seva filla Libertad, segons ha informat ell mateix al seu compte de Twitter.

"Amb un crit que abasta tota felicitat, els expliquem @fonzidolores (la seva parella, l'actriu argentina Dolores Fonzi) i el seu servidor, que ha nascut la nostra filleta. Libertad és el seu nom. Libertad!" ha escrit. De moment no ha donat a conèixer més detalls.

Tots dos tenien ja un fill en comú, Lázaro, nascut el gener del 2009. L'actor, de 32 anys, una de les cares del cinema mexicà més internacionals, s'ha mostrat sempre actiu en les causes socials, de manera que això ha pogut ser la seva inspiració per al nom.

Aquesta setmana, precisament, manava un missatge per solidaritzar-se amb les marxes que demanen la pau a Mèxic, assolat per la violència del crim organitzat.

García Bernal va començar la seva carrera artística de nen i va aconseguir fer el salt a la fama amb "Amores perros", el 2000, dirigida pel seu compatriota Alejandro González Iñárritu. Posteriorment va col·laborar de nou amb ell a "Babel"(2006).

Durant un temps va estar considerat com un dels solters d'or del cinema, i va mantenir una relació amb l'actriu d'origen israelià Natalie Portman, la protagonista de ´Black Swan´.

Des de fa diversos anys es troba unit sentimentalment a Dolores Fonzi. La parella es va traslladar temporalment a Espanya a finals de 2009 per a la recta final del seu primer embaràs, buscant tranquil·litat lluny de la premsa rosa dels seus països d'origen.