Si res es torça a última hora, Espanya comptarà amb totes les seves estrelles per disputar l'Eurocopa de França 2016, on defensa la seva doble corona. No passa el mateix amb altres seleccions, que s'han quedat sense algun dels seus principals jugadors per culpa de les lesions o altres circumstàncies.

Bastian Schweinsteiger

Un greu trencament de lligaments va deixar 'KO' al migcampista del Manchester United i de la selecció alemanya. El jugador de 31 anys es va lesionar durant un entrenament del seu club i és probable que no es recuperi per a l'Eurocopa.

Arjen Robben

L'eliminació d'Holanda en la fase prèvia ens impedirà veure a grans jugadors en aquesta Eurocopa, entre ells el capità Arjen Robben.

Karim Benzema

L'escàndol del vídeo sexual gravat a Valbuena li ha sortit car al jugador del Reial Madrid. La Federació Francesa de Futbol va decidir excloure el davanter de la selecció per la seva presumpta implicació en el vídeo.

Claudio Marchisio

El migcampista de la Juventus haurà de veure l'Eurocopa per la televisió a causa d'un trencament del lligament creuat del genoll esquerre. Estarà almenys sis mesos de baixa.

Jérémy Mathieu

L'internacional francès del Barcelona es va lesionar en un partit amistós amb la seva selecció. El trencament del menisc intern del genoll dret el va obligar a passar pel quiròfan. Encara que no es descarta completament que vagi en la llista de convocats, ho tindrà difícil si la seva recuperació no és completa.

Julian Draxler

El nou fenomen del futbol alemany podria haver d'esperar a la següent Eurocopa per demostrar les seves qualitats. El jugador de Wolfsburg va patir un esquinç muscular greu durant el partit de Champions League al Santiago Bernabéu.

Fabio Coentrao

El lateral esquerrà del Mònaco cedit pel Reial Madrid es va lesionar a la cuixa dreta durant un entrenament i romandrà de baixa uns sis mesos.

Edin Dzeko

Bòsnia es va quedar fora de l'Eurocopa principalment per la falta de gol de Edin Dzeko. El jugador de la Roma és un dels millors rematadors del futbol europeu.

Kurt Zouma

França no podrà comptar amb la participació del jove central francès del Chelsea a causa d'una esgarrifosa lesió, trencament del lligament creuat anterior del genoll dret.

Danny

Una altra baixa important per a Portugal és la del jugador d'origen veneçolà Daniel Miguel Alves Gomes, 'Danny'. El portuguès del Zenit es va lesionar de gravetat en un genoll durant un partit de Lliga davant l'Spartak de Moscou.