Després de sumar tres dels quinze punts possibles i signar el pitjor inici dels últims 21 anys, la Unió Esportiva Figueres reprèn la competició aquest diumenge dia 5 després de la disputa de la Copa de les Regions UEFA que, amb excepcions, ha mantingut la Tercera Divisió aturada des del passat 14 de setembre.

El conjunt entrenat per Francesc Cargol rebrà (16.30 h) la visita del Cerdanyola a l’Estadi de Vilatenim amb gairebé tot l’equip al complet, a excepció de Marc Bonaventura, que està a la recta final de la seva recuperació. Els vallesans ocupen la sisena posició del grup i es presentaran sense el davanter figuerenc Sergi Arranz, que es va fracturar el peroné a l’agost.

Ja sense excuses, el Figueres vol recuperar la millor versió, que havia ofert a la pretemporada, amb la intenció de reenganxar-se a les places de promoció d’ascens a Segona B. Per trobar el camí de la genialitat, el primer equip va fotografiar-se a l’interior del Teatre-Museu Dalí de Figueres, el dijous passat.

La Unió va repetir la instantània que s’havia fet el juliol del 1976 quan amb Antoni Pagès de president i amb l’equip a Preferent va posar per als fotògrafs rodejant el pintor Salvador Dalí. Jugadors, entrenadors, auxiliars i directius no van faltar dijous en una fotografia que es va captar al mateix punt que fa quasi quatre dècades, a l’antic pati de butaques del Teatre Municipal.

Podeu ampliar la informació del Figueres a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.