El somni del Figueres a la Copa Catalunya s'ha esvaït aquest dimarts a la nit després de caure eliminat pel Girona en els quarts de final. Coneixedor que, en la següent eliminatòria, s'enfrontaria al Barça o a l'Espanyol a les semifinals, l'equip altempordanès, de Tercera Divisió, ha sortit amb més empenta que el Girona, cuer de Segona A. Només els penals, quan el partit havia acabat amb 0-0, han impedit a la Unió seguir viu a la competició.

El conjunt dirigit per Francesc Cargol rebia un Girona format per jugadors amb poca presència a la lliga i amb joves del filial. Els blanc-i-blaus han demostrat, davant un miler llarg d'espectadors a l'Estadi de Vilatenim, la fam per passar ronda i han gaudit de les millors ocasions del partit: un xut al pal d'Albert Moñino (9'), un xut creuat de Xavi Ferrón (48') i una pilota que ha tret el defensa gironí Ramalho sota els pals quan es cantava l'1-0 (63'). L'equip de Javi López, poc ambiciós, només s'ha atrevit amb una vaselina de Gerard Muñoz (29') que s'ha perdut fora per poc.

A la tanda de penals, el Girona -ja amb Jandro sobre el terreny de joc- s'ha emportat el premi en imposar-se 3-4 amb gols de Jandro, Jofre, Matamala i Carmona -Eloi Amagat ha fallat el primer llançament. Mentrestant, el Figueres ha marcat mitjançant Adrià Serra, Ferrón i Bernat, però ha vist com Palatsí aturava els llançaments d'Argi i de Moñino.

FIGUERES: Ureña, Micaló, Busquets (Barrera, 21')(Teixi, 69)(Borja, 73'), Murga, Argi, Ferran Grau, Del Campo (Bernat, 84'), Moñino, Ferrón, Ivan Cristino (Alberto, 76') i Adrià Serra.

GIRONA: Palatsí, Rovirola (Busquets, 83'), Juncà, Mas, Ramalho, Matamala, Eloi, Carmona, Gerard Muñoz (Pascual, 73'), Agostinho (Jandro, 67') i Jofre.

ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. Va ensenyar targetes grogues al local Barrera i als visitants Ramalho i Juncà.

GOLS: No n'hi va haver cap.

PENALS: Eloi falla; Argi falla; Jandro 0-1; Adrià Serra 1-1; Jofre 1-2; Ferrón 2-2; Matamala 2-3; Bernat 3-3; Carmona 3-4; Moñino falla.