La Jonquera ha anunciat, aquest divendres, les primeres renovacions per afrontar la segona temporada seguida a Primera Catalana. El conjunt que seguiran entrenant Jordi Boix i Lluís Moñino s'ha assegurat les continuïtats de tres jugadors de la demarcació, els migcampistes Albert Moñino -exFigueres i Peralada reconvertit de central enguany- i Jorge Torres i el defensa Miquel Juan Xampi, fitxat del Bescanó a la segona volta de la temporada passada.

En canvi, a més de la baixa coneguda de Genís Balaguer (Palamós), a les últimes hores s'ha donat a conèixer que el Farners s'emportava dues peces jonquerenques, els migcampistes Guillem Cornellà -màxim realitzador de l'equip amb set gols i premiat en els Amos de l'Àrea- i Fran Pérez. El capítol d'altes segueix sense estrenar-se -hi ha interès per Sergi Barco, del Llagostera B, i per Pol Compte, de l'Escala-, però amb intenció de convèncer els tècnics a l'estiu hi haurà els juvenils Martí Costa, David Velandia, Jordi Casademont, Marc Darné i Oriol Matínez.

LA JONQUERA 2018/19

Entrenadors: Jordi Boix i Lluís Moñino (2a temporada)

Altes: - // Pretemporada: Martí Costa, David Velandia, Jordi Casademont, Marc Darné i Oriol Matínez (juvenils)

Renovats: Albert Moñino, Miquel Juan Xampi i Jorge Torres.

Baixes: Guillem Cornellà i Fran Pérez (Farners), Genís Balaguer (Palamós).

Pendents: Cristian Hidalgo, Aleix Manzano, Tidiane Barry, Dani Lobato, Marc Bech, Albert Genís, Migue Martín, Ramon Masó, Xavi Gabernet, Guillem Cornellà, Bruno Müller i Àlex Alaminos.