El Tennis Taula Tramuntana ja té les plantilles perfilades per a la pròxima temporada, tant en el primer equip femení com en el masculí. Les noies del club figuerenc -situades a Divisió d’Honor, el segon esglaó- van renunciar a disputar la promoció d’ascens a Superdivisió, la màxima categoria estatal, la temporada passada perquè no es veien prou preparades, però aquest objectiu sí que es buscarà amb insistència el curs que ve. Per aquest motiu, el Tramuntana ha fitxat Anastasia Golubeva, una palista russa que acaba de quedar campiona de la lliga de Portugal.

La intenció de les figuerenques és pujar el nivell d’un equip que ha de girar al voltant de la promesa del planter, Jana Riera, figuerenca de 14 anys, que té opcions d’entrar en el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Laura Ramírez completarà el bloc amb les joves Linda Thomson i Mercè Puig.

Del Torelló, Linares i Badalona

Per la seva part, en nois, el Tramuntana no vol patir com aquesta temporada ho ha fet a Primera Nacional, la tercera categoria estatal, i s’ha reforçat a consciència. La intensió dels figuerencs no és només salvar-se amb més antelació -el curs passat ho van assolir a l’última jornada-, sinó treure el cap a la zona alta, sense renunciar a la promoció d’ascens a Divisió d’Honor, una opció que hi havien pres part el 2016 i el 2017, però sense premi final.

Així, els figuerencs han fitxat tres jugadors de cop que ja han competit a Primera Nacional enguany: l’osonenc Jordi Dot (Torelló), l’andalús Antonio Gómez (Linares) i el basc Iker Muguerza (Badalona). A més, el palista de l’Hospitalet Albert Villa pujarà a la primera plantilla.

D’aquesta manera, de la temporada passada només es quedarà el figuerenc Jordi Saguer, home de club. En canvi, faran un pas al costat palistes com Jaume Muntada, el president, que acaba de ser subcampió de Catalunya de veterans +40, i Manel Menal.