La selecció belga s'ha imposat per tres gols a zero a la dèbil Panamà en el primer patit del grup G del Mundial de Rússia 2018. La selecció entrenada pel català Roberto Martínez ha demostrat la seva major qualitat futbolística i ha fet bons els pronòstics amb gol de Mertens i dos de Lukaku.

A la primera meitat la selecció de Panamà ha complert el seu objectiu i mitjançant un joc defensiu i físic ha aconseguit limitar el potencial belga. El partit ha arribat amb empat a zero gols al final de la primer meitat i semblava que la tònica del Mundial continuava, ja que una selecció molt potent no podia tombar el mur de la més dèbil.

Però Roberto Martínez i el seu ajudant Thierry Henry han fet la feina al descans i Bèlgica ha saltat a la gespa amb les idees clares. Poc a tardat en arriba el primer gol del partit, i ha estat un golàs. Al minut 47 el menut Dies Mertens ha impactat de manera sensacional la pilota i el porter panameny no ha pogut fer res davant un dels gols del Mundial.

Amb el marcador a favor, els De Bruyne, Hazard o Lukaku s'han deixat anar i ha aflorat la seva gran qualitat. El davanter del Manchester United, Romelu Lukaku, ha anotat un doblet, el primer al 69 i el segon al 75, per sentenciar a Panamà i sumar els tres primers punts del Grup G.