El Figueres ha anunciat, aquest dijous, el seu segon fitxatge per a la temporada 2018/19. Es tracta del lateral del Palamós Eduard Subirana, més conegut com a Subi, que ha tancat una etapa de vuit anys en el degà després del descens a Primera Catalana. El defensa de Llambilles, de 28 anys, seguirà a Tercera Divisió, una categoria on s'hi ha estabilitzat les últimes temporades com a titular. L'exjugador del Cassà es converteix en el segon reforç pels homes de Joan Esteva després del migcampista barceloní Carles Tena (Europa).

Al mateix temps que la Unió anunciava l'arribada de Subi, el club explicava que el lateral Carles Puig signava la renovació -és el setè futbolista que segueix- mentre que un puntal com Gil Muntadas feia les maletes i el seu destí és molt probable que sigui el Llagostera, tot seguint les passes de Toni Cunill i Maik Molist. Aquest divendres a la tarda, el Figueres ha anunciat que el davanter Marc Bonaventura era la setena baixa i el seu destí serà el Banyoles, de Primera Catalana.

UE FIGUERES 2018/19

Entrenador: Joan Esteva (Europa)

Altes: Eduard Subirana (Palamós) i Carles Tena (Europa).

Renovats: Sergi Romero, Ritxi Mercader, Joan Pons, Èric Pimentel, Albert Canal, Carles Gil i Eric Torres.

Baixes: Xavi Ferrón i Aleix Feixas (Girona C), Toni Cunill i Maik Molist (Llagostera), Marc Bonaventura (Banyoles), Gil Muntadas i Ferran Grau.

Pendents: David Aroca, Pere Espuña, Jordi Hostench i Pep Chavarría.