El pilot altempordanès del Mundial de MotoGP Maverick Viñales ha presentat, aquest dijous, el disseny especial del casc amb què correrà el Gran Premi de Catalunya, en el circuit de Montmeló, aquest cap de setmana. D'entre les referències de la part superior del casc hi ha el logotip de l´associació altempordanesa Gas Mountain, una col·laboració desinteressada del pilot rosinc i palauenc per fer arribar a tots els seus seguidors la possibilitat de contribuir a través de l´equip Gas Mountain Team amb la Fundació Oncolliga Girona, entitat benèfica per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona.

A més d'aquesta referència, el casc hi ha imprès el número 39, en homenatge al seu amic i antic company d'equip Luis Salom, que va morir a Montmeló ara fa dos anys, i el dibuix del Drac i Sant Jordi.

"A Gas Mountain som coneixedors que aquestes modificacions per a ocasions especials i puntuals són importants pels pilots, i ens enorgulleix que aquest excepcional pilot llueixi el nostre logo el seu particular casc", comenten des de l'associació altempordanesa. No és el primer cop que Maverick compta amb elements de la seva demarcació en el casc, ja que al febrer passat va lluir un dels rellotges tous de Salvador Dalí, de l'obra "La persistència de la memòria".