Narcís Pèlach Chicho seguirà sent l'entrenador del Peralada-Girona B les dues pròximes temporades després que aquest dimarts s'hagi oficialitzat la seva renovació fins al juny del 2020. El jove entrenador gironí, de 29 anys, va arribar en el Peralada al gener passat procedent del Figueres, de Tercera Divisió, amb l'equip en zona de descens i el va acabar col·locant en 9è lloc com a millor equip de tota la segona volta de Segona B.

Amb aquest rendiment, la seva continuïtat estava assegurada i després d'un mes de negociacions i amb bona predisposició per les dues parts, aquest dimarts s'ha escenificat l'acord. "Tinc molta felicitat de poder allargar la meva relació contractual amb el club, per mi és un honor i un orgull defensar els dos clubs; estic agraït a les dues parts. Intentarem seguir treballant el màxim de bé. Veurem quins futbolistes podem tenir, la idea és clara, un equip valent, agosarat i que tingui la pilota tenint en compte l'adaptabilitat de la categoria", comentava Chicho en els mitjans oficials del club després de signar la renovació.

Chicho, que va penjar les botes ara fa dos anys, es va iniciar com entrenador en el futbol base de la Unió Girona i del Figueres -ascens amb el juvenil A a Lliga Nacional- i es va fer càrrec del primer equip unionista l'estiu del 2016, en substitució d'Edu Vílchez i amb 27 anys.

18

La trajectòria de Chicho a la banqueta