Si el Sant Pere Pescador es desfà de l'AEM de Lleida, de Segona (aquest diumenge a casa, a les 19 h), disputarà les semifinals de la Copa Catalunya contra l'Espanyol, equip de Primera Divisió. Les noies que entrenen Joan Pont, campiones de Preferent -tercera categoria- i amb l'ascens a Segona aconseguit, es van desfer (2-1) del rival més complicat que podia tenir, el Seagull de Badalona, sotscampió de la categoria de plata.

Les badalonines, que recentment han disputat, sense èxit, la promoció d'ascens a Primera per tercer any consecutiu, es van veure superades per un equip de categoria inferior que havia eliminat dos equips de Segona, el Levante Las Planas i Pallejà. I això que, en el duel davant el Seagull, amb prop de 200 espectadors a les grades, les de Pont mantenien la baixa de la pitxitxi Blanca Cros.

Un travesser de Marina Poyato va ser el preludi de l'1-0, obra d'Alba González en una segona acció. Al darrere, Marina Barneda es va mostrar molt segura sota els pals, però quan quedaven cinc minuts no va poder evitar el gol en pròpia de Trini. Quan l'enfrontament s'enfilava cap a la tanda de penals, Ana Ríos va fer esclatar el Sant Pere, que busca l´accés a les semifinals per segon cop en tres anys.