El Madrid va guanyar ahir al Gran Canària (88-70) en el primer partit de les semifinals pel títol de la Lliga ACB i agafa avanatge a la sèrie.

Els de Laso van tenir un mal inici de partit i al final del primer quart perdien de 8 punts (14-22). Els blancs van reaccionar i van capgirar el marcador a l'equador del segon parcial (31-30), per acabar avantejant el seu rival de 10 punts al descans (42-32).

Lluny de relaxar-se el Madrid va seguir augmentat la diferència amb el canaris, que va arribar a ser de 15 punts en alguns moments del tercer quart. Al final, els blancs van guanyar de 17 punts (88-70) amb un gran Tavares, que va anotar 17 punts, capturar 7 rebots i va ser el jugador més ben valorat del partit amb 25 punts.

Els dos jugadors gironins del Gran Canària, Xavier Rabaseda i Oriol Paulí, van tenir una actuació força discreta en el partit d'ahir.

El pròxim partit de la sèrie es disputarà demà a Madrid. Una victòria dels blancs els deixaria gairabé amb un peu i mig a la final.