En el Campionat d´Espanya sub-21, disputat el dissabte passat a Marina d´Or (Castelló de la Plana), els taekwondistes altempordanesos Ramon Ruiz i Joan Jorquera es van penjar la medalla d´or en les seves categories. Per un costat, el competidor vilafantenc del Tae Sport de Vilafant va ser campió en pes lleuger (-74 kg). Aquest títol, que l´ha aconseguit cinc vegades, se´l va guanyar després de superar tres eliminatòries, l´última de les quals contra el valencià Javier Chicote (8-5).

Per l´altre, el taekwondista rosinc del TKD Joan´s de Roses va pujar en l´esglaó més alt del podi en pes gall (-63 kg) després de guanyar quatre combats. L´onze cops campió d´Espanya en diferents categories va desencallar la final amb un recital davant el balear Alejandro Jiménez (28-11).

En el Campionat d'Espanya, en aquest cas cadet, de l'Alt Empordà també hi va participar Manel Mayar (Jan-su), que no va poder pujar en el podi.