El sènior femení del Club d’Esports i Lleure Platja de Roses ha iniciat, aquest dilluns, la seva aventura en la Copa d’Europa de futbol platja que se celebra fins aquest cap de setmana a Nazaré (Portugal). Les rosinques disputaran la fase de grups contra un equip rus, un polonès i un francès. El Roses femení està integrat només per jugadores de la demarcació de Barcelona i l’estiu passat va quedar campió català i subcampió de la Lliga Nacional. En el conjunt rosinc que disputarà l’Euro Winners Cup hi ha quatre jugadores de la selecció espanyola i nou de la catalana.

El Roses Platja, que té el rosinc Dani Haro com a director esportiu, comptarà amb set equips més aquest estiu: sènior masculí, juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí i prebenjamí.

Haro fitxa per un equip portuguès

La representació altempordanesa a l’Euro Winners Cup de Portugal la completarà el futbolista rosinc Dani Haro, fitxat per l’equip portuguès Biblioteca Instrução e Recreio. Haro, director esportiu del Roses Platja, fa un any ja va ser fitxat per un altre club, el Llevant, per a competir a l’EurAsia Beach Soccer Cup que es va disputar a Yazd (Iran).