El sènior femení del Roses va culminar el cap de setmana passat a Tarragona una temporada per emmarcar proclamant-se campió de Catalunya de Tercera Catalana. Les de David Casellas van guanyar el representant de Tarragona a les semifinals, La Pobla-CBT, per 61-53, després d’un partit que les rosinques van trencar en el tercer període (19-8). A la final van fer el mateix contra el representant de Barcelona, el Can Parellada de Terrassa, per 45-58, en un matx que van dominar des del minut u i que van guanyar de forma còmoda.

Els millors partits del curs

David Casellas, l’entrenador, explica que “vam fer els dos partits més complets de la temporada i un exemple d’això és que vam arribar als minuts finals dels partits quasi decidits”.

El rosinc afegeix que “les dues claus de l’èxit dels campionats van ser, d’una banda, la gran defensa, contra equips superiors físicament a nosaltres, i de l’altra, l’aportació de totes les jugadores”. Després de quedar primeres a la segona fase de la lliga regular de Tercera, fet que els va donar el bitllet per anar als Campionats, les rosinques, que jugaran a Segona la temporada que ve, han arrodonit la campanya. “Estic realment molt content”, conclou Cape.