Els tres equips altempordanesos de Segona van tancar la lliga diumenge passat sense res en joc. L’Escala, sense opcions d’ascens des de fa un mes, va tornar a perdre contra el Guíxols (3-5) i acaba en cinquè lloc; el Marca de l’Ham va cedir al camp del campió Girona C (1-0) amb els deures de la salvació fets des de la setmana abans i el Roses, descendit des de fa dies a Tercera Catalana, es va acomiadar de la categoria amb un triomf contra l’Aro (6-2).

Els clubs ja comencen a perfilar la propera temporada i l’Escala, a Segona, i el Roses, a Tercera, canviaran d’entrenadors, que pleguen per motius personals després d’una temporada a l’equip. Ricard Ferrer deixa el club escalenc -a la gespa, tampoc seguiran Salam El Harche i Nil Pàmies- i el màxim candidat a substituir-lo és Sergi Luis Cruz, conegut com a Sepu. És l’actual tècnic del Can Gibert -ha acabat en un meritori tercer lloc de Segona-, té passat en el Palafrugell i havia estat jugador del Peralada.

De la coordinació a l’amateur

En canvi, el Roses sí que sap qui l’entrenarà el curs que ve, després de l’adeu de Carlos Santiago. Sergi López, el president, ha optat per donar el lloc a Ramon Pérez, home de club que actualment porta la coordinació i l’aleví A.