L'italià Francesco Bagnaia (Kalex) ha dominat el Gran Premi de França de Moto2 al circuit de Le Mans des de la primera fins a l'última volta, d'una carrera en la qual el gran protagonista ha estat Xavier Vierge (Kalex), que ha sortit últim i ha aconseguit remuntar fins a la cinquena posició.

Bagnaia ha sabut mantenir a ratlla al seu principal rival, Alex Márquez (Estrella Galicia 0'0 Kalex), que s'ha col·locat després del rebuf de la moto del transalpí des del primer revolt i així s'ha mantingut fins al final.

En la línia de meta i després Bagnaia i Márquez ha finalitzat per primera vegada sobre el podi el campió del món de Moto3 en 2017, l'espanyol Joan Mir (Estrella Galicia 0'0 Kalex).

Ja abans de la sortida la cursa de Moto2 ha perdut a un dels seus principals contendents, Xavier Vierge (Kalex), que havia estat segon d'entrenaments, que ha hagut de sortir des del carrer de tallers a tenir problemes tècnics durant la volta de formació .

Així, l'italià Francesco Bagnaia (Kalex) ha exercit de líder des del mateix moment en què s'ha apagat el semàfor per davant de l'espanyol Alex Márquez (Estrella Galicia 0'0 Kalex) i de l'alemany Marcel Schrotter (Kalex), amb Joan Mir a la cinquena posició i Vierge completant el gir inicial en la divuitena plaça.

Un altre espanyol, Héctor Garzo (Mistral 610) ha estat sancionat amb un pas pel carrer de tallers a saltar-se el semàfor de sortida i Iker Lecuona s'ha anat per terra a la segona volta, si bé ha intentat continuar en carrera, com també alguna cosa després Jorge Navarro (Kalex) i el mateix Garzo.

Sense contratemps ni incidències que ressenyar, Francesco Bagnaia s'ha adjudicat la seva tercera victòria de la temporada que el consolida al capdavant de la classificació provisional del mundial amb 25 punts d'avantatge sobre el segon classificat, que ara és el portuguès Miguel Oliveira.

Alex Márquez passa de la cinquena a la tercera plaça del campionat, a 31 punts del líder, Joan Mir ha aconseguit el seu primer podi en la categoria de Moto2 i Vierge ha culminat a seva remuntada amb la cinquena plaça final.