El duel de gegants de Quarta Catalana entre el Portbou i el Navata ha acabat deixant com a clar vencedor el fronterer (3-0), que d'aquesta manera obtenia l'ascens a Tercera Catalana aquest diumenge quan encara queden dues jornades per disputar-se. Davant 350 espectadors, els nois de Jose García han avisat a la primera part amb accions de Toni Ruedas i a la represa han pres l'accelerador a partir del minut 70 i quan semblava que s'havien desinflat. Tres gols gairebé consecutius de Ruedas, Juanca Rojo i Kiki Rojo han donat la victòria al Portbou, que ara només necessita dos punts en dues jornades per posar la cirereta amb el títol de campió i el bitllet per a la Copa Catalunya amateur. Si els fronterers guanyen diumenge que ve a Cabanes, tercer classificat, assoliran la segona fita.

Per la seva part, el Navata semblava que havia despertat a l'inici de la segona part a Portbou, però els ha faltat intensitat i ara veuen com el títol s'allunya. No obstant això, el conjunt de Manel Cabezos té la segona -i última- plaça d'ascens directe gairebé a la butxaca i només necessita un triomf en dos partits per pujar a Tercera. El seu primer match ball serà el diumenge que ve a Espolla, al camp d'un rival que precisament té quatre punts per sota i que pot posar-li la por al cos en cas de guanyar-lo.