Tens un fill, nét o nebot a qui li agradi el futbol? Vols aconseguir gratis una inscripició gratis al Campus Elite Pro Soccer a Riudarenes o Pals? Diari de Girona sorteja una plaça.

Només has de ser seguidor del nostre perfil d'Instagram, buscar la fotografia relativa a aquest concurs i deixar un comentari citant un altre usuari d'Instagram. Entre tots els que ho facin, sortejarem la inscripció de dues setmanes, o bé del campus que es fa Riudarenes o bé del que es fa a Pals.

Elite Pro Soccer Camp és un campus de tecnificació per a jugadors i porters de 5 a 16 anys. Els camps de Navata, Porqueres, Pals i Riudarenes s'ompliran de petits jugadors amants del futbol que volen millorar la seva tècnica. El campus obrirà les portes el pròxim 25 de juny, en horari de 8:30h a 13:15h, i finalitzarà el 27 de juliol, amb un torneig intercampus.

Fundada fa quatre anys, Elite Pro Soccer és la remodelació de l'antic campus Muvit, donant ara més importància a la formació futbolística dels petits jugadors

L'any passat van passar per l'Elite Pro Soccer Camp uns 450 participants, xifra que preveuen ampliar amb la incorporació de la nova seu de Riudarenes i amb l'obertura cap al futbol femení. Per primera vegada, el campus donarà espai a les jugadores de 5 a 10 anys que vulguin millorar la seva tècnica.