La Girona MTB Challenge 2018, una cursa ciclista de tres etapes (58, 80 i 51 km) en tres dies seguits que ha acabat aquest dimarts i amb Fontajau com a epicentre, ja és història. El ritme i la qualitat que han mostrat els ciclistes ha estat realment espectacular i els recorreguts han causat furor entre els participants. Una edició que quedarà en la memòria col·lectiva de tots per la tremenda exhibició del francès Thibaut Vassal i la balear Marga Fullana que han arrasat a la general, amb menció especial per al jove Marc Donadeu (Scott-Taymory) i els sempre combatius Antonio Ortiz ( BH-Castelli) i Tomàs Misser (Orbea Factory) que han posat molta emoció a la competició.

L'última etapa ha començat amb el cel tapat i temperatura suau ideal per afrontar els últims 51 quilòmetres amb 1.100 metres de desnivell positiu que han posat el colofó ??a la Girona MTB Challenge 2018. L'etapa per la zona nord de Girona transitava sobretot per Sarrià de Ter i Sant Gregori i era la més ràpida amb bons corriols i un desnivell moderat que convidaven a rodar molt ràpid.

Sense Maverick Viñales

En aquesta tercera etapa, el Surià Bicis ha sobresortit en clau altempordanesa. En la categoria d'equips mixtes, el tàndem format per Núria Surià -tornava a la competició- i David Martí han estat els més ràpids del darrer dia, un fet que els ha permès assaltar el podi de la classificació general, en tercera posició, després de ser tercers també en la segona etapa.

Del mateix club figuerenc, el duet format per Víctor Pérez i Adrián Campaña han acabat amb un bon sabor de boca després de quedar tercers en equips masculins en el comiat de la Girona MTB Challenge. Tot i que en un principi el pilot de motociclisme rosinc Maverick Viñales també havia de córrer en aquesta competició, finalment va ser baixa.