El diumenge dia 13 de maig a les 5 de la tarda és la data que tenen marcada en vermell el Portbou i el Navata, ja que de ben segur el vencedor del duel -a terres frontereres- acabarà sent el campió de Quarta Catalana. Després d’aquest duel de titans -a l’anada els portbouencs van guanyar 0-3- quedaran només dues jornades. Cal recordar que els dos primers classificats pugen directe a Tercera, però en joc hi ha l’honor i el bitllet per a disputar la Copa Catalunya amateur. En tercera posició, i fora dels llocs d’ascens, hi ha un Cabanes que es troba a set punts de distància i que es resisteix a llançar la tovallola després del triomf a l’Armentera (0-3). Davant aquest panorama, inclús el dia 13 de maig portbouencs i navatencs podrien celebrar l’ascens agafats de la mà.

Ara bé, la situació actual al capdavant del grup és que el Portbou manté el lideratge que va agafar fa quinze dies amb un punt de coixí respecte al Navata (72 a 71 punts). En la jornada del diumenge passat, el conjunt que entrena Jose García no va tenir cap problema per superar el cuer, el Sant Llorenç de la Muga (8-0), amb un repòquer de gols de Toni Ruedas.

Carlos López agafa el pitxitxi

Per la seva part, els nois de Manel Cabezos, reforçats amb els santperencs Alberto Jiménez, Houssam i Nico Ortega fa deu dies, van acabar demanant l’hora en el camp del Col·lectivitat Boliviana (1-2), en un duel que dominava 0-2 en el minut 64 amb gols de Carlos López -pitxitxi en solitari amb 35 dianes- i Xavi Molas.

Tres partits aquest dimarts dia 1

Queden quatre jornades per acabar el campionat i aquest dimarts dia 1 de maig es disputaran tres partits que hi ha pendents, sense res en joc pel què fa a l’ascens: Vilafant-Vilajuïga (12 h), Sant Llorenç-L’Armentera (17 h) i Cadaqués-Col·lectivitat (17 h)