Maverick Viñales feia quatre car­reres que no pujava al podi, dues d’aquesta temporada i dues de l’anterior, i diumenge passat, al circuit d’Austin va tornar a assaborir-ho. El pilot altempordanès del Movistar Yamaha va firmar el millor lloc al qual podia aspirar després que Marc Márquez tornés a imposar el seu domini en el Gran Premi de les Amèriques. El de Roses i Palau va finalitzar en segona posició, en una carrera molt regular, en què va conservarel lloc en què va arrencar. El dia abans de la prova, Maverick va ser destorbat en la jornada de qualificació per Márquez, que havia fet la pole i va ser sancionat amb tres posicions, si bé això va afectar-lo ben poc a la carrera de l’endemà.

Amb aquesta segona posició, Maverick puja en el tercer lloc del Mundial de MotoGP, darrere Andrea Dovizioso i de Marc Márquez. Després d’un debut agredolç, sembla que el pilot altempordanès recupera sensacions amb la Yamaha.

Isaac manté la línia ascendent i acaba 11è a Moto2

A mesura que van passant les curses sembla que Isaac Viñales es va posant a to a Moto2 i al circuit d’Austin va aconseguir la 11a posició final, el seu millor lloc aquesta temporada després de tres carreres disputades. Per al pilot de Llançà del SAG Racing Team, situat en 15è lloc de la classificació general, “el resultat és molt positiu, la carrera era molt dura”.

La pròxima carrera serà el 6 de maig al circuit de Jerez

La quarta cursa del Mundial de motociclisme serà aquest diumenge dia 6 de maig al circuit de Jerez. El Gran Premi d’Espanya tindrà els següents horaris: a les 11 h començarà la carrera de Moto3; a les 12.20 h la de Moto2 i a les 14 h la de MotoGP. L’any passat Maverick va ser 6è i Isaac 18è.

Maverick, a la Girona MTB Challenge aquest cap de setmana

La propera carrera no serà fins al 6 de maig i durant aquest descans, Maverick participarà a la cursa ciclista Girona MTB Challenge. El pilot rosinc i palauenc correrà tres etapes (60, 80 i 50 km) amb epicentre a Fontajau i al costat del figuerenc David Martí (Surià Bicis), amb qui ja havia fet tàndem a la Bike Marató del Cap de Creus, a Roses.