El Peralada-Girona B té la salvació quasi a la butxaca després de sorprendre (0-2) aquest diumenge el Cornellà de Llobregat, quart classificat que es troba de ple en la lluita per promocionar cap a Segona Divisió A. Els nois de Chicho, fora del descens una setmana més i en plena ratxa (1 derrota en 16 jornades), necessitaven petits serrells per a segellar la permanència i al Baix Llobregat han donat un autèntic pas de gegant: ara té un coixí de set punts quan només en queden nou en joc.

Els empordanesos han guanyat amb justícia i després que l'àrbitre no veiés un gol de falta de Sergi Álamo a la primera part -la pilota havia entrat un pam i no l'ha concedit- a la represa el partit s'ha desencallat amb un minut. En el que anava del 51 al 52, primer Joel Arimany ha marcat de penal i just després Anzdouana ha aprofitat una indecisió defensiva per col·locar el 0-2, ja definitiu, si bé ha estat més a prop el tercer del Peralada que el primer del Cornellà.

Els peraladencs, que amb Marc Vito de porter acumulen més de vuit partits sense encaixar cap gol, celebraran la salvació matemàtica el diumenge que ve si superen l'Ebre a casa. En cas de derrota, i si els rivals no fallen, en farien prou amb un punt contra el Vila-real B o el Formentera.