La Jonquera va caure per la mínima davant el Sabadell B en un partit on van merèixer més. Els arlequinats, que feia vuit jornades que no guanyaven i es trobaven en posicions de descens, van saber aprofitar les seves ocasions. La Jonquera va portar el pes del partit, fent circular bé la pilota i creant ocasions, especialment a la primera meitat, on Cristian en dues oportunitats molt clares podia haver estrenat el marcador. Malgrat intentar-ho fins al xiulet final, els empordanesos van veure com el golàs per l'esquadra de Roger Ligero va ser definitiu.

banyoles - júpiter

Dolorosa derrota del Banyoles davant un rival directe, el Júpiter (0-1). El conjunt d'Adam Fontes es va veure penalitzat per la manca d'encert durant tot el partit. Des dels primers minuts de joc, els locals van tenir molt clar que havien d'anar a buscar la victòria per allunyar-se de la zona de descens. En el minut 3, el porter visitant va realitzar una magnífica intervenció parant una rematada a la línia de gol. En el minut 42, va arribar la primera i única ocasió de perill del conjunt visitant, que Lage va transformar amb un golàs de trenta metres. A la represa, la tònica del partit no va variar, amb els banyolins generant constant perill però sense encert.

El Llagostera B va caure per la mínima davant del Manlleu i acumula 5 derrotes en els darrers 6 partits. Aquest cop, una errada defensiva de marcatge va condemnar els blaugrana. Balagué, completamnent sol dins de l'àrea, va rematar al fons de la xarxa l'unic gol del partit. Els locals van realitzar una molt bona primera part generant dos pals i dominant la possessió de la pilota. A la represa, els visitants es van dedicar a defensar el resultat.