Un gol de Boateng al minut 93, quan ja s'esgotava el temps afegit, va servir anit per derrotar el Màlaga al camp del Llevant (1-0) i, de passada, confirmar el seu descens a Segona. Els andalusos no van merèixer la derrota, contra un rival que tot i jugar-s'hi deixar la seva permanència gairebé encarrilada, va oferir una fluixa imatge a la primera part. El Màlaga va ser el dominador i qui més ocasions va tenir, mancat això sí d'encert. A la represa els locals van millorar, encara que tampoc van tenir gaire encert. Quan semblava que el partit s'encaminava a l'empat a zero, quan faltaven 30 segons per complir-se el temps d'afegit, Boateng va dur el deliri al Ciutat de València i va condemanar els andalusos aprofitant una errada defensiva del rival.

L'altre partit d'ahir a la nit que tancava la jornada 33, el Betis-Las Palmas, també es va resoldre en el temps de descompte. L'àrbitre va donar cinc minuts d'afegit i quan en faltaven dos, Junior va dur el deliri al Benito Villamarín amb l'1-0 que consolida els sevillans a la cinquena posició, amb la Lliga Europa ben encarrilada. El Las Palmas, en canvi, és una mica més a prop de Segona.